Senioren Bios

Cine Twins verwelkomt u graag voor de eerstvolgende voorstelling op dinsdag 14 december en dinsdag 11 januari.

Op vertoon van uw KBO-lidmaatschapskaart geldt vanaf 1 februari een gereduceerd tarief € 7,80 . Het is noodzakelijk tevoren te reserveren (gratis); telefonisch via het nummer 024 – 622 13 46 of via internet www.cinetwins.nl . Het adres van Cine Twins is Kerkplein 2b, 6581 AC Malden. In de buurt is volop parkeergelegenheid en de bus (lijn 83) stopt vlakbij.

Beste mensen,

Zoals u waarschijnlijk wel meegekregen heeft, zijn de bioscopen sinds 5 juni jl. weer open!

 

EMMA – DI 14 december 15:45

Drama en Romantiek

Emma is een jonge vrouw die er dol op is om mannen en vrouwen te koppelen. Zij heeft hier echter weinig succes mee.

SORRY WE MISSED YOU – DI 11 januari 15:45

Drama

Ricky en Abby wonen met hun twee tienerkinderen in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en verdient bij met verschillende klussen. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en weer stabiliteit terug te krijgen in het gezin, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen.

 

P.s. We hebben gemerkt dat de kaartverkoop bij de seniorenbios trager gaat dan normaal. Dit omdat er vaak per persoon wordt afgerekend. Hierom zouden we u willen vragen de kaarten wat eerder af te halen, zodat de film op tijd kan beginnen. Bedankt voor uw begrip.