Senioren Bios

Cine Twins verwelkomt u graag voor de eerstvolgende voorstelling op dinsdag 7 juli en dinsdag 11 augustus.

Wij hebben onze indeling zo aangepast dat u voldoende ruimte heeft voor de 1,5 meter regel.

Op vertoon van uw KBO-lidmaatschapskaart geldt een gereduceerd tarief van € 7,30. Het is noodzakelijk tevoren te reserveren (gratis); telefonisch via het nummer 024 – 622 13 46 of via internet www.cinetwins.nl . Het adres van Cine Twins is Kerkplein 2b, 6581 AC Malden. In de buurt is volop parkeergelegenheid en de bus (lijn 83) stopt vlakbij.

GRACE Ã DIEU – DI 7 JULI 15:45

Drama – 137 min

Alexandre leidt een rustig leven met zijn gezin als hij op een dag per toeval ontdekt dat de priester die hem in zijn jeugd heeft misbruikt, nog steeds met kinderen werkt. Hij besluit actie te ondernemen en begint samen met twee andere slachtoffers een actiegroep om het misbruik binnen de Katholieke kerk bekend te maken. Ze zijn met stomheid geslagen als de hoeveelheid slachtoffers duidelijk wordt en als blijkt dat het misbruik tot in de hoogste kringen binnen de kerk is verzwegen

 THE MULE – DI 11 augustus 15:45

Drama, Misdaad – 117 min

Earl Stone, een eenzame man van in de tachtig die failliet is, krijgt een baan aangeboden als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel. Earl komt in het vizier van DEA-agent Colin Bates. Zelfs als Earl’s geldproblemen tot het verleden behoren, achtervolgen de fouten hem die hij vroeger heeft gemaakt.

 

P.s. We hebben gemerkt dat de kaartverkoop bij de seniorenbios trager gaat dan normaal. Dit omdat er vaak per persoon wordt afgerekend. Hierom zouden we u willen vragen de kaarten wat eerder af te halen, zodat de film op tijd kan beginnen. Bedankt voor uw begrip.