Verslag handwerkTentoonstelling Homemade with love…

 

Met de crea,- handwerktentoonstelling die zaterdag 09 maart van start ging in MFC de Buun, kijken we terug op ‘n geslaagd weekend in de wereld van creativiteit en passie. Tijdens de 2 – daagse crea,- handwerktentoonstelling hebben de bezoekers kans gehad om ’n veelzijdigheid van hobby’s te bewonderen.

Eén ding hadden deze hobby’s met elkaar gemeen: alles was handgemaakt!

Abstracte kunstwerken die de verbeelding prikkelden tot super verfijnde, kleurrijke creaties die vakmanschap en geduld vragen. Ieder hoekje van MFC de Buun was gevuld met de unieke creativiteit en eigenheid van de hobbyisten!

’n Ander mooi en voelbaar aspect van deze hobbytentoonstelling was de gemeenschapsgeest. Door het delen van passies en ervaringen met elkaar ontstonden er nieuwe verbindingen en nieuwe vriendschappen.

Op zaterdag en zondag zijn er ongeveer zo’n 450 bezoekers binnen gelopen bij de Buun om de kunstwerken te bewonderen van hun dorpsgenoten!

Het KBO Well kijkt terug op een bijzonder mooi weekend en hoopt ook vooruit  te kunnen kijken naar wat de toekomst nog meer te bieden heeft op het gebied van creativiteit en passie!

Een vervolg kan niet uitblijven na deze dagen…

Meer foto’s kijken van de Handwerktentoonstelling Homemade with love…  klik dan hier onder.