ClubHuis & Co

Rabobank Noord-Limburg

ClubHuis & Co

Rabobank Noord-Limburg

Het is bijna zover! De finale van Rabo ClubSupport 2020.
De afgelopen weken hebben maar liefst 11.000 leden van Rabobank Noord-Limburg gestemd op hun favoriete clubs om een bedrag van €225.000,- over de deelnemende verenigingen en stichtingen te verdelen. Alle stemmen zijn inmiddels geteld en de resultaten zijn bekend.

Je bent vast benieuwd hoeveel stemmen er op jouw club zijn uitgebracht. Dat maken we dit jaar bekend tijdens een bijzondere finale-avond.

Finale uitzending ClubHuis &Co: goed voor jou & geweldig voor de buurt

Op donderdagavond 26 november om 20.00 uur maken wij de uitslag van Rabo ClubSupport 2020 bekend. Samen met de lokale omroepen uit Horst, Venlo en Venray maken we dit jaar voor én met alle verenigingen uit Noord-Limburg een unieke televisie-uitzending: ClubHuis &Co.

De presentatie is in handen van Frans Pollux en er zijn gastoptredens van artiesten uit onze eigen regio. 
Samen vieren we deze avond het verenigingsleven met muziek, interviews en mooie verhalen van verenigingen uit Noord-Limburg. Uiteraard maken we dan ook de uitslag van Rabo ClubSupport 2020 bekend. Alle leden van jouw club kunnen dit jaar dus de finale van Rabo ClubSupport meemaken.

Noteer donderdag 26 november, 20.00 uur in je agenda en stem af op de lokale omroep. Samen vieren we het verenigingsleven!

Met vriendelijke groet,

Addy Lutgenau
Directievoorzitter