Seniorenbios

Cine Twins verwelkomt u graag voor de eerstvolgende voorstelling op dinsdag 2 juli en dinsdag 20 augustus.

Op vertoon van uw KBO-lidmaatschapskaart geldt een gereduceerd tarief (€7,- i.p.v. €10,60). Het is noodzakelijk tevoren te reserveren (gratis); telefonisch via het nummer 024 – 622 13 46 of via internet www.cinetwins.nl). Het adres van Cine Twins is Kerkplein 2b, 6581 AC Malden. In de buurt is volop parkeergelegenheid en de bus (lijn 83) stopt vlakbij.

 

 

ONLY THE BRAVE – DI 2 JULI 15:45

Drama – 133 min

Onder leiding van hoofdopzichter Eric Marsh waken de ‘Granite Mountain Hotshots’, een groep brandweermannen, over levens, huizen en alles wat dierbaar is. In 2013 wordt de groep erop uit gestuurd om een grote brand in te dammen. Een groot deel van de bemanning komt echter vast te zitten.

 

 

 

 

 

 

GREEN BOOK – DI 20 AUGUSTUS 15:45

Drama- 130 min

Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme maar ook met onverwachte menselijkheden.

 

 

P.s. We hebben gemerkt dat de kaartverkoop bij de seniorenbios trager gaat dan normaal. Dit omdat er vaak per persoon wordt afgerekend. Hierom zouden we u willen vragen de kaarten wat eerder af te halen, zodat de film op tijd kan beginnen. Bedankt voor uw begrip.