Seniorenbios

Cine Twins verwelkomt u graag voor de eerstvolgende voorstelling op dinsdag 11 juni en dinsdag 2 juli.

Op vertoon van uw KBO-lidmaatschapskaart geldt een gereduceerd tarief (€7,- i.p.v. €10,60). Het is noodzakelijk tevoren te reserveren (gratis); telefonisch via het nummer 024 – 622 13 46 of via internet www.cinetwins.nl). Het adres van Cine Twins is Kerkplein 2b, 6581 AC Malden. In de buurt is volop parkeergelegenheid en de bus (lijn 83) stopt vlakbij.

 

THE BOOKSHOP– DI 11 JUNI 15:45

Drama – 113 min

Weduwe Florence Green besluit het leven weer op te pakken door een eigen boekhandel te openen. Het rurale dorpje probeert dit echter op beleefde wijze tegen te houden, waardoor haar beslissing meer stof doet opwaaien dan verwacht.

 

 

 

 

 

 

 

 

ONLY THE BRAVE – DI 2 JULI 15:45
Drama – 133 min
Onder leiding van hoofdopzichter Eric Marsh waken de ‘Granite Mountain Hotshots’, een groep brandweermannen, over levens, huizen en alles wat dierbaar is. In 2013 wordt de groep erop uit gestuurd om een grote brand in te dammen. Een groot deel van de bemanning komt echter vast te zitten.

 

 

 

P.s. We hebben gemerkt dat de kaartverkoop bij de seniorenbios trager gaat dan normaal. Dit omdat er vaak per persoon wordt afgerekend. Hierom zouden we u willen vragen de kaarten wat eerder af te halen, zodat de film op tijd kan beginnen. Bedankt voor uw begrip.